.:Vigrid Forsiden:.

Fra Arne Myrdal i FMI til Lysglimt Johansen i Alliansen
13. august 2017

Nordfront-artikkel om Arne Myrdal

Det er mange som har forsøkt å skape en slagkraftig nasjonal organisasjon som motvekt til den etablerte NAZI-eliten i Norge og dens antinordiske agenda med balkanisering, borgerkrig og folkemord som uunngåelig resultat. Siste mann ute er i disse dager Hans Lysglimt Johansen (heretter kalt Lysglimt) og hans politiske parti Alliansen.

Lysglimt og hans Alliansen-parti fremstår som en direkte etterfølger av Arne Myrdal og hans FMI og tar opp hans stafettpinne som falt til bakken da han ble fengslet og knust på 1990-tallet. Det er dog en kjempestor forskjell og det er at Alliansen fra første stund er et politisk parti. Det er et smart trekk og det eneste riktige.

I løpet av vinteren klarte Lysglimt å samle inn over 5.000 signaturer og fikk dermed Alliansen godkjent som politisk parti med rett til å stille liste i alle landets fylker. Og det gjør de. Riktignok med mange som går igjen på listene som Tordenskjold's soldater, men det vil sikkert forandre seg ettersom partiet vinner fram. Og det tror vi det gjør.

Vår oppmerksomhet på Lysglimt og Alliansen er fersk og startet med en Dagbladartikkel for en uke siden, 6. august 2017, hvor Dagbladet gjennomgår utsagn Lysglimt har i videoene sine:

Dagbladet om Lysglimt

Lysglimt fremstilles her gjennom påståtte eksempler som antijødisk, Holoa$h-benekter, rasistisk (siden han kaller negre for negre:) og antihomo. Artikkelen vekket vår interesse for både Lysglimt og Alliansen for dette var jo mye av hva vi i Vigrid selv står for. Vi kommer derfor til å gjennomgå tilgjengelig materiell på Alliansen sine nettsider og se hva de egentlig står for og da både Lysglimt og de andre kandidatene på partilistene.

Siden Lysglimt er diktator i partiet og egenhendig bestemmer hvem som skal representere partiet på listene må han regne med å stå politisk personlig ansvarlig for samtlige kandidaters meninger.

Men tilbake til den jødesleikende naziblekka Dagbladet sin artikkel stempler Lysglimt indirekte og gjennom koblinger til nynazisme, knivstikkingsvold, jødemakt, Israel-lobbyen, homokritikk og rasisme. Hehe. Velkjente hersketeknikker fra nazimedia med intervjuer av representanter for jøder, homoer og HoloCa$h-industriens Hat- og Løgnsenter.

HoloCa$h - Løgnen om de 6 millioner og "Holocaust-narrativet"

Lysglimt får noen spørsmål som han besvarer også og er de svarene korrekt gjengitt, noe de ikke alltid er i nazimedia, så har Lysglimt gitt sdeg selv et banesår med sverdet han svinger så flott med. La oss se på det direkte sitert fra artikkelen:

- Jeg fornekter ikke holocaust. Jeg har ikke noe syn på det utover det som står i historiebøkene, som jeg går ut fra at er korrekt.

Vår kommentar: "Dette er direkte utdritings, Lysglimt. Historien er til enhver tid det sett av fremstillinger (ofte rene løgner) makteliten er enige om. Det er dessuten slik at den som kontrollerer historien kontrollerer nåtid og igjen fremtid. Og når man, som Lysglimt, gir makteliten helt rett i det viktigste grunnlaget for makten deres hvordan kan man da angripe den samme makteliten for på alle andre områder å spre løgn?"

På et prinsipielt grunnlag kan dermed Lysglimt og Alliansen pakke sammen sakene sine før valgkampen har kommet ordentlig i gang. Men det gjør de nok ikke og ikke ønsker vi i Vigrid det heller. Lysglimt har kastet seg ut på dypt politisk vann og jødene og den jødesleikende ikke-jødiske makteliten deres har tatt han på alvor og kjørt fram det mellomgrove skytset sitt allerede i første trefningen. Det skal Lysglimt være beæret over, men lærekurven hans blir bratt. Mestrer han den ikke blir partikarrieren kort, men skulle han mestre den kan han være siste sivile sjanse før balkaniseringskrigene bryter ut for fullt i Norge. Den utviklingen anser vi for irreversibel.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)