.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid jubler: Hans Lysglimt Johansen - Norges Redningsmann?
14. august 2017

Lysglimt slås i bakken på stand i Oslo

Etter vår vurdering var faktisk den siste sjansen for å stoppe folkemordet på den nordiske befolkningen i Norge ved Stortingsvalget i 1989 med Arne Myrdal og hans FMI (Forening Mot Innvandring). Vel, slik gikk det ikke fordi FMI feiget ut og stilte ikke til valg. Det gjorde at Frihetskjempen Arne Myrdal ofret liv og helse og slet seg ut uten noengang å ha noen sjanse.

Etter Arne Myrdal har det ikke vært noen nasjonal forgrunnsfigur å bygge et politisk parti rundt. Inntil nå. 30 år etter at Arne Myrdal åpnet folks øyne og satte masseinvasjonen av sivilisasjonsfremmede på dagsordenen har det vært dødt på den politiske scenen. De små sprellene som har vært gjort ble kun krusninger på et ellers blankt hav.

Nå er situasjonen plutselig en helt annen. Ute i verden har det skjedd store saker og i Norge har Trump-entusiasten Hans Lysglimt Johansen kastet seg på Alt-Right-bølgen og håper å surfe seg inn på Stortinget båret fram av den sannsynligvis siste bølgen av europeisk sivilisasjons vilje til overlevelse og tar opp den nasjonale stafettpinnen etter Myrdal

Lysglimt har allerede fått oppleve hva det vil si å forfekte åpent nasjonale synspunkter i en vasallstat under det AngloZionistiske NAZI-Imperiet. Nazimedia stempler slik de pleier og hisser voldsfolkene sine til angrep slik nazimedia beskriver i artikkelen vi linker til. Lysglimt sto ikke akkurat "fjellstøtt" da det første slaget kom slik de skryter av på logoen sin:

Alliansen sin hjemmeside

Vi får håpe at nedslagingen av Lysglimt tenner han og folkene hans til enda mere målrettet innsats og at det vekker andre som kaller seg nasjonalister, nasjonazier, verdikonservative og hva de ellers kaller seg til å slutte opp om Lysglimt og partiet hans.

Vi i Vigrid ønsker i alle fall Lysglimt suksess og håper han kommer seg inn på Stortinget i høstens valg. Vi vil følge han og partiet hans nøye videre under valgkampen og gi vårt syn på det hele. Som sagt: Vil dere som leser dette gjøre et siste forsøk på overtid og gi sivilt demokrati en sjanse til å stoppe utryddelsen av oss av nordisk ætt så går det siste toget nå med Lysglimt som Lok-Führer.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)