.:Vigrid Forsiden:.

Lysglimt sitt sverd - Anmeldelse og Bakgrunn - Siegfried Dragedreper
1. september 2017

Siegfried dreper Dragen Fafnir

Det er med stor glede vi ser at Lysglimt Johansen tar opp vår historiske arv som nærmest ble forbudt etter at arvbærerne i det nasjonalsosialistiske Tyskland og deres SS tapte krigen i 1945. Enhver som søker vårt folks historiske utvikling og identitet som et Nordisk/Germansk folk vil måtte følge de samme sporene som begeistret de tyske nasjonalsosialistene. Ja, ikke bare de tyske, men alle germanske nasjoner og stammer fikk en åndelig identitær gjenoppvåkning. Men så kom altså den 2. Verdenskrig, som Anglozionistene fikk manøvrert Tyskland inn i, og det hele stoppet opp for mange tiår. I Norge var det kun Vigrid som tok opp arven og hadde for 20 til 10 år siden (cirka) enorm suksess. Ja, så stor var suksessen at den norske zionistsleikende NAZIeliten (NAZI = Nord-Atlantisk-Zionist-Imperium) knuste bevegelsen.

Den knusingen lærte Anders B. Breivik at lovlig, sivil politisk eller religiøs opposisjonell virksomhet ikke var mulig i Norge og valgte derfor en militær aksjon i 2011.

Nå er plutselig situasjonen totalt forandret i og med at Lysglimt Johansen og hans parti, Alliansen, er på banen samtidig med at nettmediet Resett ble etablert. Det blåser en ny nasjonal og identitær vind over landet og for å si det med Nasjonal Samling, Quisling og Alliansen: Det går mot Lysere tider. Men skal vi seire sammen må, ifølge Lysglimt, først Dragen drepes.

Lysglimt Johansen er ikke bare klar over at den Dragen som holder oss nede og vil utrydde vår Nordiske identitet må ryddes av veien, men han har gjort det til sin egen politiske identitet å personlig være denne moderne Dragedreperen. Forbildet til Lysglimt ser vi på bildet over i form av Siegfried fra Xanten som dreper dragen Fafnir med sverdet Nothung. Gjenkjenner du navnet på sverdet? Jada, ganske riktig, det er det navnet Lysglimt bruker på det sverdet som nå er beslaglagt av norsk politi fordi det ble viftet med på offentlig sted. Nærmere bestemt på Karl Johan i Oslo i forbindelse med Lysglimt sitt arbeide som partiformann i Alliansen og dets valgarbeide.

Resett intervjuer Lysglimt med link til Lysglimt sin Facebook-forklaring

Bildet over er en skjermdump fra Lysglimt sine bilder i forbindelse med sverdbeslaget. Det er mye å si om Lysglimt sin kopiering av Siegfried Dragedreper fra Xanten og alt er slett ikke bare positivt. Det gjelder både Siegfried sin historie og Lysglimt sin atferd så langt hvor han feiget ut og bøyde av ved Borreparken og da han gikk god for Dragen sin offisielle historieskriving som korrekt uten grunn til å betvile. Det første virker tafatt og ikke akkurat verdig en Dragedreper mens det andre virker hjernedødt og mer som han leker med sverdet og hogger seg selv i foten.

Nok om det. Lysglimt er fersk i denne krigen og har en bratt lærekurve foran seg skal han lykkes. Og det håper vi faktisk at han gjør. Uansett har han gjort en god jobb med å vekke interesse for vår felles germanske historie om Burgunderne og deres skjebne under uroårene da Hunerne under Attila invaderte sentral-Europa og Romerrikets siste "generalkeiser" Aetius manipulerte de germanske stammene i sitt eget geniale maktspill.

Når det gjelder politiets beslag av sverd og andre blank"våpen" har vi i Vigrid opplevd det ved to anledninger. Begge gangene gikk det bra og vi fikk "våpnene" tilbake siden de var innarbeidet som en viktig del av Vigrids religøse Nordiske livsløpsseremonier.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)