.:Vigrid Forsiden:.

Lysglimt vs Kohn -- Nordmann mot Jødemakt
4. september 2017

Ervin Kohn bruker sutrete jødetaktikk mot Lysglimt

Oy-Vey, Oy-Vey, Lysglimt er så slem, altså, dere i regjeringen må stoppe han altså. Dette er Quisling og Nasjonal Samling om igjen, altså. Her er sitat fra Vårt Land i artikkelen Øysglimt viser til i den øverste linken: En lignende partileder har vi ikke sett i Norge siden før andre verdenskrig, advarer forstander i Det Mosaiske Trossamfund og 2. nestleder i Antirasistisk Senter, Ervin Kohn. sitat slutt. Kohn sikter her til Vidkun Quisling og hans Nasjonal Samling (NS).

Nå er det slik at Lysglimt kjører lettvektsmodellen av informasjon om jødene slik at regjeringens medlemmer og andre tungvektere på Stortinget ikke gidder å gå ut og høvle Lysglimt. Da stilte det seg anderledes med Tvedt for snart et år siden:

Sanner går offentlig ut mot Vigrid

Nå skal ikke dette dreie seg om oss i Vigrid, men om Lysglimt (Siegfried) sin kamp mot den jødiske maktdragen (Fafnir). Og det skal sies til Lysglimt sin ros: Han er ordfør som få og er nok ingen lett nøtt å knekke for Fafnir.

Vidkun Quisling: Kampen mellom Arier og Jødemakt

Ja, ser vi det, ser vi det. Koblingen til Nordiske legender som Nibelungen-sagaen og Siegfried, Brynhilde, Hagen og Burgundernes kamp og undergang har Lysglimt selv gjort. Tilsvarende har Alliansen gjort meget god og velplassert bruk av NS-plakater med NS-mottoet som spiller på Lysglimt sitt navn: Mot Lysere Tider. Vi får jo bare håpe at de Lysere Tidene som varsles igjen etter 75 års mørke vil vare til evig tid og ikke bare være et kortvarig Lysglimt.

En ting kan vi garantere hr. Lysglimt: Fafnir lar seg ikke sløye uten videre. Og pyntesverdet fra Snartemo er til null praktisk nytte. Dette er en total krig om kunnskap og identitet og Quislings kloke ord og historiske leksjon i linken over bør være allemannslektyre. Og skulle alt Lysglimt får til være å vekke interessen for kunnskap om den internasjonale jødedommen og dens virksomhet opp igjen hos den allminnelige kvinne og mann så har han gjort et godt livsverk.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)