.:Vigrid Forsiden:.

Total Valgfiasko for Lysglimt Johansen og Alliansen
12. september 2017

Staurbæring, Egotrip og Sutring på Facebook var ikke nok

I linken over oppfordret vi til å stemme på det nye partiet Alliansen. Ikke fordi vi trodde det ville ha noen praktisk betydning, men fordi vi prinsipielt ønsket nykomlingen suksess ved valget. Vel, slik gikk det ikke og den riktige vurderingen sett fra vårt ståsted er "Total Fiasko". Og det er forståelig. Her var det mye staurbæring, egotrip og sutring ute og gikk kombinert med store ord uten bakkekontakt.

Hva Lysglimt egentlig var ute etter ble aldri klart for oss bortsett fra at han fra første stund ønsket å gjøre jødene til sin dødsfiende. Det klarte han, men trakk seg da motstanden ble direkte og hard. Slik han gjorde med samlingen ved Borreparken også. For veikt for veikt var Alliansens kampmot.

Med så liten oppslutning over hele landet er det null vits i å analysere de enkelte sakene til partiet. Ikke var de lette å få tak på heller. Det hele var et sant sammensurium av utspill uten noen klar rød tråd. Det holder ikke som Lysglimt sier i artikkelen av 10. april i år hvor han presenterer satsingen. Vi siterer:

Det er tydelig at den anti-globalistiske bølgen vokser også her i Norge, og etter den amerikanske og britiske elitens sjokk og vantro å bedømme vil nok også mange ignorere og dermed bli oversvømt av denne bølgen. Vi velger å ri den.

Herr Lysglimt Johansen; Man kommer ikke inn på Det Norske Storting ved å passivt ri en "antiglobalistbølge" væpnet med et pyntesverd og en flaske med damelikør.

Hva så videre for hr. Lysglimt Johansen og Alliansen?

Legg ned hele partiet og gå i tenkeboksen mens du og dine tilhengere har noen penger igjen av gaven fra Odfjell.

Det går flere tog, men det krever nok et bedre sporvalg, en bedre skinnegang, sterkere lokomotiv og vogner som vil følge skinnegangen og ikke hver og èn velge egen trasè.

Vi ønsker uansett lykke til videre for Lokfûhrer Lysglimt og hans togbetjening.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)