.:Vigrid Forsiden:.

Karlsvik og Waage sprer Russofobisk Nazipropaganda
16. juli 2017

Nazimedia vil Storkrig og sprer Russofobi og Nazipropaganda

============ Original Message ============
Sent: 16.07.2017, 13:00
From: "Tore W. Tvedt"
To: mette@skrift.no
Cc: samfunn@dagsavisen.no; trine.andreassen@dagsavisen.no; iselin.moller@dagsavisen.no; debatt@dagsavisen.no; bente.rognan@dagsavisen.no; tips@abcnyheter.no tor.strand@startsiden.no

Subject: Russofobisk Nazipropaganda av Waage, Dagsavisen og ABCNyheter

Til Mette Karlsvik og Peter Normann Waage (vennligst oversend) med kopi til Dagsavisen og ABCNyheter

Vedrørende artikkel i ABCNyheter i går med tittelen "Mannen som elsket Russland".

I en tid hvor NAZI-alliansen har trappet opp den russofobiske hatkampanjen sin til det ytterste for å hjernevaske folket til å akseptere en kommende storkrig i Europa for å knuse Russland føyer nevnte artikkel seg fint inn i hatveven med sine nyanser. La oss bare nevne fra artikkelen:

"Putin er helt klart en nifs type. Han ønsker en sterk stat. Et Russland som blir fryktet av utlandet. Det bidrar til nasjonalisme og fremmedfrykt. Budskapet som blir spredd er «alle er imot oss»." Dette er typisk personifisert nazipropaganda og basert på russofobi og standard nazipropaganda uten dekning i fakta.

De andre stedene Waage kommer inn på russiske forhold er tonen den samme med det underliggende, og kanskje ubevisste, hatet til russisk sivilisasjon. Som eksempel: "Jeg har et håp som knytter seg til alle som protesterer." Selv notoriske russofober burde ha fått med seg at demonstrasjonene i Russland mot Putin og den nåværende russiske regjering er drevet fram av NAZI-alliansen som et ledd i deres standard modell for regimeskifter. Som i Serbia, Georgia, Ukraina med flere.

Vi avslutter med det mest russofobiske argumentet av dem alle og som NAZI-alliansen bruker som fanesak for å rettferdiggjøre den pågående angrepskrigen mot Russland, nemlig Krim sin tilslutning til Den Russiske Føderasjon: "I mars 2014 annekterte Russland den ukrainske halvøya Krim. – Jeg skjønner at de tok Krim. Jeg sier ikke at jeg støtter det." Hva er det dere russofobiske ignoranter egentlig driver med? Russland annekterte ikke Krim i 2014. Krim hadde to folkeavstemminger i mars 2014 hvor de i den første løsrev seg på demokratisk og folkerettslig lovlig måte fra okkupasjonsmakten Ukraina og det ulovlige kuppregimet i Kiev mens de i den andre søkte tilslutning til Den Russiske Føderasjon som ble innvilget.

Det dere forbannade russofober gjør ved å å videreformidle standard krigsbegrunnende nazipropaganda er å forsterke krigshissingen innen NAZI-alliansen og dermed øke sannsynligheten for Europas ødeleggelse. Tenk litt over det, dere russofobiske ignoranter!

Og til deg Waage: Når du ikke vil støtte og forsvare Krim frigjøring fra Ukraina og tilslutning med entusiasme viser du en suveren forakt for demokrati og folkenes rett til selvbestemmelse. Putin reddet begge deler og fremstår i dag, sammen med beboerne i Krim og de frigjorte delene av Novorossia, som Europas fremste forsvarere av demokrati.

Jeg utfordrer dere derfor, Peter Normann og Mette samt nazipropagandistene som driver Dagsavisen og ABCNyheter, til åpen debatt om temaet. Men det er dere vel for feige til å delta i. Tar dere ikke denne debatten jeg utfordrer dere til bør dere for all fremtid holde kjeften deres!

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet mot Fake Nazi News-media!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)