.:Vigrid Forsiden:.

Ondsinnet Russofobi og Krigshissing
27. juli 2017

Krimjenter som NAZI-Alliansen og dets Nazimedia vil utrydde

============ Original Message ============
Sent: 26.07.2017, 17:16
From: "Tore W. Tvedt"

To: fredrik.sveen@abcnyheter.no

Subject: Russofobisk Krigspropaganda og Fake Nazi News

Til nazipropagandist Fredrik Sveen i ABC-Startsiden/ABC-Nyheter med kopi til andre ansatte

Vedrørende Fredrik's artikkel i ABC-Nyheter i går med tittelen "Russisk-kinesisk militærøvelse i Østersjøen: – En politisk markering".

Du er tydeligvis uten kunnskap om det du skriver, Fredrik, eller så lirer du bare av deg noe utenatlært russofobisk nazipropaganda som ledd i NAZI-Alliansens krigsforberedelser mot Russland. Bildeteksten under de to store russiske krigsskipene er misvisende da du skriver "Skip/Ubåt under øvelse i Østersjøen". Hvilke skip dreier det seg om? og hvilken øvelse deltar de i? Siden du viser kun bildene av de to skipene i artikkelen din om den pågående russisk/kinesiske marineøvelsen i Østersjøen må jo meningen være at leserne tror det forholder seg slik. Og at det er effekten du vil oppnå sammen med skremselen om at "fytte rakkern for noen svære båter som øver like ved Norge. Nå må NAZI-Alliansen gripe inn altså". Er det dette du vil, Fredrik, er du ganske enkelt en simpel naziløgner som farer med Fake Nazi News for å fyre oppunder NAZI-Alliansens totale asymmetriske sivilisasjonskrig mot Russland og Den Russiske Verden.

Så, Fredrik. eller noen andre ansatte i ABC-Startsiden/ABC-Nyheter som jo må innestå for alt stoffet dere presenterer; Har det seg slik? Deltar disse to kjempeskipene i den pågående øvelsen i Østersjøen som artikkelen omhandler? Eller er du den ondsinnede naziløgneren det kan virke som? I så fall skal du være klar over at resultatet av NAZI-Alliansens angrepskrig mot Den Russiske verden med bombekrigen mot Serbia i 1999 og det pågående folkemordet mot Novorusserne bare er starten på den kommende storkrigen i Europa som dere nazipropagandister forbereder grunnen for sammen med den jødestyrte Kievjuntaen og dens nazibataljoner som driver folkemordet i Novorossia.

Vi får jo bare håpe at atombombene og rakettene vet hvem som har hisset til denne storkrigen og treffer dem som har fremkalt dem. Tenk litt over det dere i ABC-Startsiden/ABC-Nyheter før dere fortsetter med den russofobiske krigshissingen dere. Basert på slike løgner og forvrengninger Fredrik gjør i denne artikkelen.

Du holder deg heller ikke for god, Fredrik, til å komme trekkende med Nazimantraet for storkrig mot Russland med denne påstanden ":.......etter blant annet Russlands anneksjon av Krim og innblanding i Ukraina." Min påstand er at du lyver, Fredrik!  Når "annekterte" Russland Krim? og hvor er de juridiske bevisene for det? Og hvem er det som sto bak statskuppet i Kiev i februar 2014 andre enn USA? Ifølge "Fuck EU" Nuland hadde USA alene brukt 5 milliarder dollar over en årrekke på å destabilisere landet og forberede kuppet. Siden har NAZI-Alliansens land, heriblandt Norge, bidratt med finansiering av terror, fordrivelse og folkemord på russerne i Novorossia. 2,5 millioner har flyktet til Russland og flere titusener Novorussere er drept eller skadet av de ukrainske folkemorderne. Uten støtte fra slike naziblekker som deres hadde de ikke kunnet drive nazikrigen sin videre. Så forbannet være dere nazipropagandister og ondskapen deres.

Jeg utfordrer deg derfor, Fredrik, til offentlig og åpen debatt i naziblekka du er ansatt i om artikkelens tema, men det er du vel for feig til det slik nazipropagandister gjerne er.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

PS. Mitt tips er at de to krigsskipsbildene er av den russiske slagkryssren Pyotr Veliky og av ubåten Dmitry Donskoy på vei til marineparaden i Sankt Petersburg. Ingen av dem deltar i den pågående russisk/kinesiske marineøvelsen i Østersjøen. DS.

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet mot Fake Nazi News-media!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)