.:Vigrid Forsiden:.

NAZI-rykter om HoloCa$h i Aftenposten
24. september 2017

Nazipropagandaen om HoloCa$h stopper aldri

============ Original Message ============
Sent: Sat, 23 Sep 2017 21:41:08 +0200
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: ingeborg.senneset@aftenposten.no

Subject: Invitasjon til å diskutere HoloCa$h-industriens løgn om de 6 millioner

Til propagandist Ingeborg Senneset i Aftenposten

Vedrørende din artikkel i Aftenposten i dag med overskriften "Jeg vil gjerne bli med på nazimarsj"

Vel, siden jeg oppfatter at dere som jobber i Aftenposten som propagandister er vesentlig mere Nazipropagandister enn jeg noengang kan bli inviterer jeg deg heller med på en antinazitur i Notodden. Hensikten er å forsøke å få deg til å forstå at å propagandere for Nazielitens løgnhistorier er en simpel form for å spre løgn av typen Fake Nazi News. NAZI her står for Nord-Amerikanske ZIonister= NAZI.

Det er hva jeg oppfatter at du, Ingeborg, gjør med din propaganda for jødenes løgnhistorier om de 6 millioner som faktisk aldri ble drept under den 2. verdenskrig. Det er en ren løgn som kun kan opprettholdes av nazipropagandister uten respekt for objektivitet og faktabasert historie, men kun vil innynde seg for jødenes maktelite. Eventuelt er så hjernevaskete at de ikke vet bedre og heller ikke er interessert i å vite bedre.

Å utfordre de politisk korrekte jødeløgnene på en kritisk måte er ikke lett under det nåværende Naziregimet og dets nazimedia som bombarderer oss alle med sin falske nazipropaganda.

Du er heller ikke alene om å spre slike falske rykter i Aftenposten. Her er link til en artikkel basert på en slik løgn Aftenposten har skrevet tidligere av propagandist Anders Hedeman.

Det jeg her har gjort er å foreta en kritisk analyse av Aftenpostens løgnhistorie. Den inneholder ikke linker til Aftenposten siden artiklene der ble borte fra nettet deretter. Jeg fant en igjen i dag med forandret innhold tre år etter at den ble skrevet. Den andre finner jeg ikke igjen så mye tyder på at avisen har skjult sporene sine. Sett fra min synsvinkel. Kan være andre årsaker også og jeg skulle gjerne funnet originalartiklene igjen:( Løgnerne skjuler ofte sporene sine.

Den artikkelen jeg fant igjen ble skrevet i 2008 og forandret i 2011 sterkt forandret slik jeg husker den. Her er den.

Mens det du refererer til er ren propaganda uten basis er denne saken selve basisen for de ryktene du sprer. Jeg inviterer deg derfor til diskusjon om den og andre interessante aspekter ved jødenes HoloCa$h-løgner. Enten må du skjerpe den kritiske sansen din, Ingeborg, eller du bør la være å skrive om forhold du ikke har kunnskap om.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)