.:Vigrid Forsiden:.

Nazipropagandistene; Hatefull, Russofobisk Krigskåthet eller betalte presstitutter
20. juli 2017

Nazistenes våte Russofobidrøm: Drepte Russere

----- Original Message -----
Sent: Thu, 20 Jul 2017 15:31:09 +0200
From: "Tore W. Tvedt"
To: jnf@dagbladet.no
Cc: john.arne.markussen@dagbladet.no; tmog@dagbladet.no; keg@faktisk.no; kontakt@faktisk.no

Subject : Russofobisk Naziløgn i artikkel

Til nazipropagandist, Jesper Nordahl Finsveen, med kopi til sjefer i Dagbladet og Faktisk.no

Vedrørende din artikkel i Dagbladet 18. juli i år med tittelen "Fra spion til president:"

Vi skal ikke langt ned i artikkelen din, Jesper, før vi finner det sedvanlige russofobiske krigsmantraet som fungerer som en basun for angrepskrigen NAZI-alliansen fører mot hele Den Russiske Verden. Sitat: ".......Etter annekteringen av Krim-halvøya,.......". For å si det med Ibsen: "Jesper. du lyver!" Ja, Jesper, du lyver, og det med vitende og vilje og basert på et uforklarlig hat mot demokrati, folkenes rett til selvbestemmelse og faktiske, objektive forhold som lar seg verifisere. Hvorfor er du og de andre nazipropagandistene så fulle av russofobisk hat og trang til ødeleggelse at dere hisser til sivilisatorisk angrepskrig slik dere gjør det? Ble dere misbrukt i barndommen? eller er dere av natur krigskåte og hatefulle nazister? eller er dere bare noen stakkarslige betalte prsstitutter?

Jeg skulle virkelig like å vite svaret på det, for som en balansert og demokratisk innstilt nordisk mann og ihuga antinazist så forstår jeg det faktisk ikke. Jeg inviterer deg derfor til å treffe meg på kafé i Notodden/Kongsberg for en prat om problemet ditt over en kopp kaffe. Skulle du heller ville ta en åpen debatt med meg om temaet i DBTV stiller jeg opp til det.

Faktisk.no

Til sjefen i Faktisk, Kristoffer Egeberg: Jeg utfordrer deg og staben din til å ta tak i det mest ødeleggende av samtlige Fake Nazi News-mantraene, nemlig påstanden om at Russland "annekterte" Krim i 2014. Og slik lyder utfordringen:

Gi en skriftlig begrunnelse basert på internasjonal lov med dom i en internasjonal rett anerkjent av alle involverte parter og hvor dommen er akseptert av alle disse partene. Først da har vi etablert "Fakta". Kan dere ikke verifisere en slik dom krever jeg at dere går til rette med enhver norsk nazipropagandist som i norsk nazimedia slenger om seg med denne russofobiske krigsfremmende løgnen.

Kan, vil eller evner dere ikke det så se til helsikke å legg ned firmaet deres og finn dere jobber dere passer bedre til. I tillegg utfordrer jeg dere til åpen debatt og faktiske forhold rundt nevnte tema og deres totale udugelighet som pressefolk.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet eller bli Slaktet som Fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)