.:Vigrid Forsiden:.

Nazirottene i Akersgata verre enn kloakkrottene i Akerselven
21. juli 2017

Folkemord på Novorussere og Russere er nazimedias våte drøm

============ Original Message ============
Sent: 21.07.2017, 16:56
From: "Tore W. Tvedt"
To: mrst@dagbladet.no
Cc: rlo@dagbladet.no; john.arne.markussen@dagbladet.no; 2400@db.no; keg@faktisk.no; jari@faktisk.no; tore@faktisk.no; silje@faktisk.no; kjell@faktisk.no; eva@faktisk.no; signe@faktisk.no; mina@faktisk.no;

Subject : Fake Nazi News og Naziløgner

Til nazipropagandist Morten Strand i naziblekka Dagbladet med kopi til Faktisk.no

Vedrørende russofobisk naziartikkel i Dagbladet den 18. juli 2017 med tittelen "Hvor farlig er Putin?"

La oss bare slå fast et enkelt og konkret forhold: Putin er den Frie Verdens fremste leder i kampen mot NAZI-Imperiets sivilisasjonskriger mot alle som står i veien for Nazistenes quest for uinnskrenket verdensherredømme!

Det norske naziregimet og dets totalt ensrettede norske nazimedia, heri inklusive naziblekka Dagbladet, har i en årrekke ført en total, asymmetrisk sivilisasjonskrig mot spesielt Den Russiske Verden. Denne sivilisasjonskrigen inkluderer også varm krig som i Serbia i 1999, Abkhasia og Sør-Ossetia i 2008, Syria fra 2012 og Novorossia fra 2014. Og krigen i Europa , Novorossia, fortsetter med daglige bombeanfall fra det jødestyrte naziregimet i Kiev med full støtte fra NAZI-Alliansen. Det norske naziregimet støtter folkemordet helhjertet med Erna "den store hun-elefanten" Solberg og Børge Brende i spissen under full applaus og støtte fra norsk nazimedia, inklusive naziblekka Dagbladet.

Det ensrettede norske nazimedia har i mange år ført en samstemt russofobisk hatkampanje med Putin som utpekt målskive basert på ondskapsfulle nazimetoder og naziløgner. Din rolle, Morten, og Dagbladets, har i denne nazistiske, antidemokratiske og løgnbaserte hatkampanjen vært fremtredende i hjernevaskingen av det segmentet Dagbladets zombie-lesere utgjør her til lands.

Artikkelen din, Morten, ligger på et journalistisk nivå som er standard for naziblekkene i Akersgata, men betydelig lavere enn deres kolleger, kloakkrottene i Akerselven, ville holdt. Det er bare navnelikheten som slår en og jeg ber om tilgivelse fra Akerselvens kloakkrotter for sammenligningen.

Sentralt i artikkelen din, Morten, finner vi standard krigsmantraet om "Annektering" av Krim. For å sitere nazipropagandaen din direkte: "Det var annekteringen av Krim i mars 2014....."  La meg bare slå et forhold kategorisk fast med Ibsens språkdrakt: Morten, Du lyver! Min fortsatte påstand, Morten, er at du ikke bare lyver som en vanlig betalt presstitutt, men at du helt bevisst serverer krigshissende, ondskapsfulle, antidemokratiske naziløgner med hensikt å skape aksept hos Dagbladets lesere om at NAZI-Alliansens angrepskrig mot Russland er riktig.

Et relevant spørsmål i denne sammenhengen er hvor du får alt hatet ditt fra? Hvorfor vil du storkrig i Europa? Hvorfor lyver du i det hele tatt? Har det rot i barndommen din eller når ble du slik?

Jeg skulle gjerne like å vite hva naziløgnene dine skyldes og inviterer deg derfor til en kaffeprat i Notodden/Kongsberg om temaet. Om du heller vil kan vi ta det som åpen debatt på DBTV. Men som nazipropagandister flest er du vel for feig til en slik direkte konfrontasjon hvor naziløgnene dine blir avslørt for hva de er; krigshissende, antidemokratisk naziondskap.

Faktisk.no:

Jeg oversender dere kopi av denne mailen siden den er full av løgnbaserte Fake Nazi News med hissing til europeisk storkrig som mål. Nå får dere få ut fingeren og ta tak i nazimedias systematisk løgnkampanjer eller selv bli sett på som et ledd i nazimedias faktaforvrenging. Jeg står til disposisjon om dere skulle trenge litt hjelp.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet eller bli Slaktet som Fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)