.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid støtter LO's boikottvedtak - Knus HoloCa$h-løgnen først
16. mai 2017

HoloCa$h som Pengeutpressing og Israel-beskyttelse

----- Original Message -----
Sent: 16.05.2017, 20:12
From: "Tore W. Tvedt"
To: aust-agder@lo.no; buskerud@lo.no; finnmark@lo.no; hedmark@lo.no; hordaland@lo.no; lo@lo.no; moreogromsdal@lo.no; nord-trondelag@lo.no; nordland@lo.no; oppland@lo.no; osloakershus@lo.no; ostfold@lo.no; rogaland@lo.no; sognogfjordane@lo.no; sortrondelag@lo.no; telemark@lo.no; troms@lo.no; vest-agder@lo.no; vestfold@lo.no;

Cc: Vermes@abcnyheter.no; arne.grande@dn.no; kka@dagbladet.no; bjorn.haugan@vg.no; marie.melgard@vg.no; info@nrk.no;

Subject : LO's vedtak om Israel-boikott

Til LO-ledere (Twitter) og distriktskontorene med kopi til noen propagandister som har skrevet i media om vedtaket.

Vedrørende vedtak på LO-kongressen i mai i år om boikott av Israel slik flere medier har meldt. Her et eksempel fra VG med overskrift: "LO vil boikotte Israel"

Vi i Vigrid støtter vedtaket fullt ut og ønsker LO lykke til med prosjektet. Mange har gjort slike vedtak før dere, men ingen har lykkes. Årsaken til det er at apartheidstaten Israel er beskyttet av den internasjonale jødedommen og deres HoloCa$h-industri.

For å kunne lykkes med boikotten deres må dere derfor knuse HoloCa$h-industrien. Til god hjelp for dere burde den, nå avdøde, venstreintellektuelle franskmannen, Roger Garaudy, være til stor hjelp med sin omfattende dokumentasjon i boken "Les Mythes fondateurs de la politique israélienne". Her er en kort artikkel om Garaudy og hans kamp for sannheten. Boken anbefales på det sterkeste.

Vi anbefaler også å slå dere sammen med FRP siden de også har gått til frontalangrep mot den internasjonale jødedommen. Husk at Jøde- og Israel-problemene er grunnleggende og infiltrert i hverandre og kan i dag ikke løses separat.

Skulle dere ha behov for assistanse i kampen mot Israel's ytre forsvarsverker står vi i Vigrid til disposisjon.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet eller bli Slaktet som Fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)