.:Vigrid Forsiden:.

Løgnaktig fryktkampanje mot Russland's Zapad 2017
23. september 2017

Russofobisk Sivilisasjonskrig er NAZI-Alliansens mål
Bildet viser NAZI-Alliansens bombekampanje mot den russiske verden i 1999

============ Original Message ============
Sent: 23.09.2017, 13:21
From: "Tore W. Tvedt"
To: martha.holmes@vg.no; tor.strand@startsiden.no; ole.kristian.bjellaanes@ntb.no; heel@dagbladet.no; nora.thorp.bjornstad@vg.no; oystein.langberg@aftenposten.no; per.anders.johansen@aftenposten.no; eirik.veum@nrk.no; olep@abcnyheter.no; alf.bjarne.johnsen@vg.no; forsvaret@mil.no; bent.tandstad@nrk.no; mrst@dagbladet.no;

Subject: Løgnaktig Russofobisk Nazipropaganda i Norsk Nazimedia

Til norske propagandister i Nazimedia som har omtalt den russiske/hviterussiske forsvarsøvelsen Zapad 2017 i september iblandet russofobiske løgner, forvrengninger og ondsinnet ryktespreding for å fremme krigshissing som ledd i NAZI-Alliansens totale sivilisasjonskrig mot den russiske verden.

Eksempler:

Martha Holmes, VG med artikkel "Russisk militær maktdemonstrasjon nær grensen til NATO"

Tor Strand, ABC-Nyheter/Ole Christian Bjellaanes, NTB (Nazistisk Trolle-Byrå) med artikkel "Russland innleder stor militærøvelse langs NATOs østflanke"

Heidi Elisabeth Larsen, Dagbladet med artikkel "Stoltenberg: - Verden er farligere i dag enn den har vært på en generasjon"

Nora Thorp Bjørnstad, VG med artiklene "Frykter Putins krigsøvelser i Hviterussland" og "På innsiden av den fryktede krigsøvelsen «Zapad»"

Øystein Kløvstad Langberg og Per Anders Johansen, Aftenposten med artikkel "Russland sier de skal trene 12.700 soldater. NATO tror 100.000 er med. Nå skal russerne øve krig på alliansens dørstokk."

Eirik Veum, NRK (Nazistisk Russofobisk Krigshissing) med artikkel "Russiske krigsskip i gigantøvelse utenfor kysten av Norge"

Ole Peder Giæver, ABC_Nyheter med artikkel "Nato-sjef før russisk storøvelse: – Det er en farligere verden"

Alf Bjarne Johnsen, VG med artikkel "E-tjenesten venter russisk giga-øvelse"

Bent Tandstad, NRK (Nazistisk Russofobisk Krigshissing) med artikkel "Stoltenberg: – Verda har ikkje vore farlegare enn no dei siste 30 åra"

Morten Strand, Dagbladet med artikkel "Noen ljuger om øvelse Vest"

Det har vært flere russofobiske løgnartikler, men det får holde.

Naziløgnene går ut på at øvelsen ville omfatte mange titusener flere mannskaper enn meldt (opp mot 150.000), at det var fare for invasjon av Naziland, at Russland ville kuppe Hviterussland, at Russland ville la tyngre materiell være igjen for senere invasjonsbruk eller kuppbruk og lignende.

Nå er øvelsen over og Russia Today melder den 20. at mannskaper trekkes tilbake til basene i Russland og ingen av norske nazimedier har dokumentert noen av løgnene de spredte til hele det norske folk før og under øvelsen.

Vi anser det som bevist at øvelsen ble holdt nøyaktig slik de russiske myndighetene kunngjorde siden det ikke foreligger dokumentasjon fra nazimedia om noe annet etter at øvelsen er avsluttet. Det er dermed en gang for alle slått fast at norsk nazimedia er en gjeng med løgnaktige, rasehatende russofobiske nazipropagandister med ønske om å hisse til storkrig i Europa.

Morten Strand sier at "Noen ljuger om øvelse Vest (Zapad 2017)" og vår påstand er helt klinkende klar. Norske nazipropagandister lyver så det renner av dere for å tekkes den nazistiske makteliten i NAZI-Imperiet (NAto-ZIonist-imperiet). Blandingen av løgnspreding og forvrengninger har sin bakgrunn i rasistisk og hatefull russofobi utviklet og næret av den jødiske diasporaen fra Russland i USA som idag utgjør en toneangivende maktelite der.

Vi tror faktisk at dere nazipropagandister er for uredelige og feige til å innrømme at reportasjene deres er basert på hatefull russofobisk rasisme og ønske om å sverte Russland så mye at det norske folk aksepterer NAZI-Alliansens angrepskrig mot Russland og den russiske verden.

Det vi andre, som vil fred i Europa, kan håpe på er at det bomberegnet dere påkaller treffer dere Akersgaterotter som har påkalt det. Og skulle dere være uenige i mailen er dere velkomne til å diskutere temaet med oss.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)