.:Vigrid Forsiden:.

E-sjefen, Morten Haga Lunde, med Russofobisk Hat- og Fryktpropaganda
26. september 2017

NAZI-Alliansen fører sivilisasjonskrig mot Russland - E-sjefen spiller med
Bildet: USA's forrige sivilisasjonskrig mot Europa

============ Original Message ============
Sent: Tue, 26 Sep, 2017 at 4:01:27 PM
From: "Tore W. Tvedt"
To: Sven-Harald.Halvorsen@fd.dep.no; dra@fd.dep.no; ebyre@fhs.mil.no; elk@fd.dep.no; f-jgarli@mil.no; info@garden.no; info@njhq.no; jostein@army.no; kag@etj.no; khg@oslo.mil.no; lhallingstorp@mil.no; lijo@fd.dep.no; lremme@u.forsvaret.no; mdybsland@mil.no; milinfo@fd.dep.no; mlauritsen@mil.no; olchristensen@mil.no; roawold@mil.no; rostad@marinen.no; sgaasland@fms.mil.no; skogmo@army.no; sroen@u.forsvaret.no; stonningolsen@mil.no; tmosvold@mil.no; tslensvik@fhs.mil.no; hahoiback@fhs.mil.no; pydstebo@fhs.mil.no; godegard@fhs.mil.no; havjohansen@fhs.mil.no; rtomter@fhs.mil.no

Cc: alf.bjarne.johnsen@vg.no; oda.leraan.skjetne@vg.no

Subject: Løgnaktig Russofobisk Nazipropaganda i Norsk Nazimedia

Til pressekontaktene i det norske Militæret og ekspertene i Forsvarets Høyskole og E-sjef Morten Haga Lunde med kopi til VG

I anledning Forsvarets stadig hyppigere bruk av norsk massemedia for å spre sin russofobiske fryktpropaganda med sikte på å forberede det norske folk på riktigheten av den pågående totale, hybride sivilisasjonskrigen NAZI-Alliansen, inklusive Norge, aktivt fører mot Russland, den russiske verden og dets venner og allierte.

Vi kan nevne to ferske eksempler av sjef for etterretningstjenesten, Morten Haga Lunde, i VG hvor han kommer med udokumenterte påstander mot Russland: "E-tjenesten venter russisk giga-øvelse" og "E-tjenesten advarer om russiske aktører - sabotasje av strøm og infrastruktur" og

Den første gjelder en svært grov overdrivelse av antallet som skulle delta i øvelsen Zapad 2017 hvor Haga Lunde estimerte at opptil 150.000 russiske soldater skulle øve seg. Dette var en løgn så grov at bare idioter kunne tro det og da øvelsen var over hørte vi ikke mere om det. Heller ingen oppklaring fra E-sjefen om at han bare hadde servert en standard naziløgn slik det forventes av han som bidrag i krigshissingen mot Russland.

Det andre eksempelet gjelder frykten for at russiske sabotører skal sabotere norsk strømforsyning og infrastruktur. Skal russerne snike seg inn i de tusen norske hjem og manipulere de nye strømmålerne vi har måttet installere? For å spørre direkte til Morten Haga Lunde: Tror du selv på våset du serverer? Eller vet du utmerket godt at det du driver med er russofobisk hatpropaganda med sikte på storkrig i Europa hvor NAZI-Alliansen angriper Russland?

I den første artikkelen serverer Haga Lunde nok en frekk løgn: ".....den russiske hypotesen om at de er truet av et økt NATO-nærvær i dette området, noe som er helt ubegrunnet....." Har du røyka sokken din, Morten, eller har du gått i nazizombietranse de siste 25 årene? Har du ikke fått med deg NAZI-Alliansens ekspansjon østover i Europa med store troppestyrker ved Russlands grense? Eller hva med USA's rakettinstallasjoner i Romania og Polen, for bare å nevne to land? Et rakettskjold som vil hindre Russlands evne til forsvar ved det kommende storangrepet fra NAZI-Alliansen? Eller amerikanske, canadiske og britiske styrker som trener permanent store angrepsstyrker langs hele den russiske vestgrensen?

Eller for igjen å spørre deg direkte, Morten: Er du, Morten, en ondsinnet, russofobisk, hatefull og krigskåt Nazist som tar med deg Europas ødeleggelse bare du får utryddet Russland?

Og til dere pressekontakter og såkalte eksperter på Forsvarets Høyskole: "Hvordan kan dere jobbe i en bedrift som til de grader er basert på hat og aggresjon? Også dokumentert støtte til islamske terrorister i Syria? ved siden av sivilisasjonskrigen mot Russland? Eier dere ikke evne til å korrigere galskapen?"

Enten er dere stokk dumme lakeier som bare følger ordre eller dere er kunnskapsrike mennesker som er tvunget mot deres egen vilje til å spre løgn og faenskap. Nå? hva er dere?

Uansett hva årsaken må være til den russofobiske hatkampanjen dere driver så utfordrer jeg dere, både Morten og dere andre, til en knallhard debatt om det norske forsvarets rolle i den pågående sivilisasjonskrigen NAZI-Alliansen fører og deres rolle som pådrivere i den.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)