.:Vigrid Forsiden:.

Hjernedød nazipropaganda på NRK
1. oktober 2017

HoloCa$h-løgnen. Tror Cathrine Moe Thorleifsson på den???

============ Original Message ============
Sent: 01.10.2017, 14:58
From: "Tore W. Tvedt"
To: c.m.thorleifsson@sai.uio.no; mathias.ogre@nrk.no; jan-espen.kruse@nrk.no; martin.h.w.zondag@nrk.no; stale.hansen@nrk.no;

Subject: Nazipropaganda av Thorleifsson

Til Cathrine Moe Thorleifsson, og NRK's propagandister bak artikkelen

Vedrørende artikkel på NRK.no med overskriften "Politi og nazister barket sammen i Göteborg: 29 pågrepet og flere skadd"

Det er med en blanding av latter og vantro jeg ser videointervjuet ditt øverst i artikkelen, Cathrine. Jeg tror du er både intelligent, belest og har en høy utdannelse. Hvordan du da, med glatt ansikt, klarer å lire av deg det svadapisset du gjør er en gåte som jeg tror kan forklares med at mange år innenfor de politisk korrekte hjernevaskingsinstitusjonene du har frekventert har gjort deg så politisk korrekt at å se utenfor PK-boblen er vanskelig. Ja, nær sagt umulig.

I dagens samfunn representerer Nazistisk Russofobisk Krigshissing (NRK) nazismen; og så godt som alt som kommer ut av nazikanalen er rendyrket nazipropaganda. Intervjuobjektene deres er samtlige tatt inn i studio for å forsterke denne nazipropagandaen og du ser ut til å falle glimrende inn i rollen som forsterker av nazipropagandaens hatefulle antinordiske profil. Det gjør deg også, i våre øyne, til en nazipropagandist, Cathrine. NAZI står i denne sammenhengen for Nord-Atlantisk-Zionist-Imperium med sin kjerne av jødiske finansoligarker.

Hele intervjuet er kun verdiløs svada med standard PK-papegøyeplapring. Det eneste jeg finner interessant nok til å kommentere er denne:

Etter bare 20 sekunder kjører du fram det tyngste skytset Nazipropagandistene kan bruke mot meningsmotstandere. Sitat: ".......De er også da for Holocaustfornektelse, mener at det aldri tok sted........"  Hva i all verden skal dette bety, Cathrine? Du mener da vel ikke at du tror på denne krigspropagandaen basert på antitysk hat og latrinerykter? Det gjør deg i så fall til et mye større konspirasjonstroende fjols enn dem du omtaler i intervjuet. Den jødiske HoloCa$h-industrien kan kun opprettholdes basert på stempling, terror og forfølgelse av alle som forfekter Sannheten om denne jødeløgnen.

Hvis du virkelig mener dette, Cathrine, utfordrer jeg deg til en åpen og direkte debatt om temaet på NRK. Jeg regner med at NRK vil tenne på denne ideen, siden de ikke arresterer deg på det under intervjuet. Det skal være meg en sann fornøyelse å knuse den jødiske løgnpropagandaen i beste sendetid på NRK. Og skulle du og Nazikanalen NRK ikke våge seg på det så bør dere alle holde kjeften om HoloCa$h for all fremtid.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)