.:Vigrid Forsiden:.

Anonym kjempeinnsats for Sannhet om HoloCa$h
7. oktober 2017

Skjermdump fra NRK av DVD'en til Caroline

============ Original Message ============
Sent: Sat, 07 Oct 2017 07:22:16 +0200
From: "Tore W. Tvedt"
To: caroline.fredriksen@ntnu.no

Cc: andreas.nilsen.trygstad@nrk.no; kjetil.maland@nettavisen.no; kmj@dagbladet.no; marianne.nilsen@bt.no; Paal.Maeland@bt.no; tonje.aursland@bt.no;

Subject: HoloCa$h-filmen du fikk i posten

Til Caroline Fredriksen, NTNU, med kopi til mediepropagandister som har omtalt DVD-utsendelsen.

Hei Caroline

Jeg ser i en artikkel hos NRK den 5. oktober med overskriften "Sender ut holocaust-propaganda til personer over hele landet med brevpost"

Nå hadde jeg heller ikke kunnet se den på PC'en min av samme grunn som deg; PC'en har ikke DVD-spiller. I vår moderne verden streamer vi begge:) Nå ligger jo filmen også på Youtube tilgjengelig for alle med et åpent sinn, og bra er det.

Etter å ha sett filmen må jeg si at jeg er faktisk imponert både over mengden stoff, relevansen og sammensetningen. Det er glimrende bare å sitte i godstolen og følge med på jødenes løgner, grådighet og manipulasjoner, som Abe Foxman, i motsetning til rakryggete sannhetssøkere som Ernst Zündel (RIP) og Germar Rudolf.

Siden du, Caroline, har utdannet deg og jobber innenfor historiefaget på landets fremste(?) høyskole, NTNU, vil jeg tro det bør være midtblink for deg å fordype deg i temaet HoloCa$h som står for løgnen om de 6 millioner og den økonomiske industrien og maktbruken rundt det.

Skulle du gjøre det står jeg til rådighet med min kunnskap om temaet, sammen med Norges mest omfattende dokumentasjon og imøtegåelse av HoloCa$h-industriens løgner og forvrengninger på nettsiden vår.

I den sammenhengen driver vi også en elev/student-service du kan benytte deg av ved for eksempel å sende inn en rekke konkrete spørsmål om HoloCa$h og Holocaust, som er navnet på de alliertes industrielle folkemord på tyske sivile under og etter krigen. Til sammen flere enn 6 millioner.

Du avslutter innlegget ditt om DVD-mottaket på Facebook-siden din med en oppfordring om debatt med avsender slik: "Jeg utfordrer vedkommende til å gjøre seg til kjenne, sånn at jeg kan overbevise h*n om hvorfor vedkommendes verdensbilde er helt fjernt fra virkeligheten. Dette skal skje gjennom åpen debatt og argumentasjon basert på vitenskapelig dokumenterte fakta."  Du gjentar utfordringen i Dagbladet.

Nå er det ikke jeg som har sendt deg DVD'en, men jeg er enig med avsender om innholdet i filmen og har på mange områder av HoloCa$h og Holocaust gått mye dypere ned i detaljer, noe filmen skal ha skryt for at den ikke gjør.

Jeg er nå blitt såpass opp i årene at jeg ikke kan utfordre deg på strak arm lenger til en slik åpen debatt, men som sagt; send meg gjerne tyve spesifikke og konkrete spørsmål om temaet så skal jeg etter beste evne svare. Du står deretter selvsagt fritt til å forelegge svarene mine for jødesidens hjernevaskede løgnpropagandister og imøtegå dem. På den måten kan vi ved gjensidig vekselvirkning lage en interessant prosess rundt denne viktige perioden i Europas historie.

Skulle du derimot være sprek not til å ta turen til Midtre Telemark så treffer jeg deg gjerne til en hyggelig direkte debatt om temaet over en lunsjbuffet med kaffe til. Jeg spanderer:)

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)