.:Vigrid Forsiden:.

Hatefull personhets fra tillitsvalgt i Skolenes Landsforbund
11. juni 2017

Tenk over det: Antirasisme = Anti-Hvit Rasisme

----- Original Message -----
Sent: Sun, 11 Jun 2017 19:01:16 +0200
From: "Tore W. Tvedt"
To: "janjohansen", "jimtob", "jonhol5", "kareneieira", "karepe", "karitvedt", "klausmagnusberghansen", "kurt-ivanrasmussen", "lmbh", "lothars", "ls", "meretekurrak", "monicapr", "monikakv", "nyruden", "oddc", "oisteint", "olavw", "oslo", "ovinda", "oysfag", "paultellef", "paulgep", "pertoremaen", "petkno", "peturhalldors", "ramela", "randiolstad", "reikvam", "rigmorbjerche"

Subject: Hatefull personhets fra Skolenes Landsforbunds-tillitsvalgt

Til tillitsvalgte i Skolenes landsforbund

Vedrørende AP-politiker Gjermund O. Bjørndahl's personhets av statsråd Listhaug i dag gjengitt i VG(rettelse i artikkel) med tittelen: "Ap-politiker til Listhaug: «Jævla rasistkjerring»"

Nevnte antihvite rasehater, Bjørndahl, er oppgitt i artikkelen som medlem av Skolenes Landsforbund og det gir en viss mening. Både AP og det norske skoleverket er kjente for sine antihvite rasistholdninger og ensidige hjernevasking av elevene ved å hindre dem korrektiver til den ensrettede PK-linjen skolene drives etter.

Bjørndahl står derfor offentlig fram som et typisk eksempel på den antihvite rasistkulturen som deres forening står for.

Den viser seg både i en forblindet terping på løgnen om de 6 millioner til fordel for den jødiske HoloCa$h-industrien, som regnes som verdens største organiserte svindel.

Det viser seg også i manglende vinklinger i de viktigste geopolitiske spørsmålene hvor det ensidig hjernevaskes i Nazi-synspunkter for å fremme Det Anglozionistiske Imperiet og dets NAZI-allianses demokratihatende agenda og russofobiske krigshissing. Derre finner objektiv og faktabasert informasjon om temaene på vår nettside; http://vigrid.net

Vi anbefaler dere derfor å gripe inn i organisasjonen deres og sparke samtlige medlemmer og tillitsvalgte som gir uttrykk for antihvit rasisme, støtte til de jødiske hersketeknikkene, som HoloCa$h-industrien kun er et av flere eksempler på, og som uttrykker støtte til NAZI-alliansens terrorkrig mot Den Russiske Sivilisasjon.

Jeg står gjerne til rådighet som konsulent for dere eller som debattant mot dere i en åpen og offentlig debatt om temaene. En debatt dere vil bli knust i.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)