.:Vigrid Forsiden:.

Norge i Krig mot Syria - Alvorlig brudd på Folkeretten
20. mai 2017

Norske spesialstyrker støtter Islamistiske Terrorister mot Syrias Regjeringsstyrker

Syria er fremdeles et land som er anerkjent av de fleste av jordens land og mangeårig fullt medlem av FN og nyter derfor, som Norge, full beskyttelse av gjeldene Folkerett. Når Norge trener væpnede islamske terrorister med hensikt å sende disse inn i Syria for å bekjempe den sittende, og av FN og internasjonalt anerkjente og lovlige regjering og dens militære styrker, er dette soleklare brudd på Folkeretten. I praksis er det en krigserklæring fra Norge mot Syria.

Klart mye verre blir det når norske militære styrker nå har gått over grensen til Syria for å hjelpe de islamistiske terrorbandene med å føre aktiv krig mot og utrydde syriske militære enheter og soldater. Da er Norges Krig mot Syria både aktiv og direkte varm. Det ser ut til å være dagens situasjon. Da er Norge de facto i Krig med Syria.

Et betimelig spørsmål er nå om Norge har erklært Syria offisielt Krig eller om det norske naziregimet gjør som Anglozionistene og deres NAZI-allianse og bare fører krig som det passer dem, men under et annet navn. Som fredsbevarende misjon eller andre PR-slogans. Det er NAZI-alliansen eksperter i og det norske regimet med Solberg i spissen er lydige og lærenemme lakeier.

Hvis ikke Utenriks- og Forsvarskomiteen griper tak i dette Folkerettsbruddet og får de norske soldatene vekk fra Syria og de syriske islamist-terroristene bør de på linje med Solberg-regimets medlemmer stilles for Riksrett.

Vår støtte går 100% til Syrias president Assad og Syria's regjeringsstyrker som de eneste i den arabiske verden kjemper for demokrati og et samfunn stort sett basert på det som kalles europeiske demokratiske og sekulære prinsipper. Slik de nå myrdede statsoverhodene Hussein i Irak og Ghaddafi i Libya også gjorde.

Jeg utfordrer med dette hele Stortingets Utenriks- og Forsvarskomite til åpen og offentlig debatt om Norges støtte til de islamske terror- og morderbandene.

Bli med i Vigrids Kampgruppe For Sannhet eller bli Slaktet som Fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)